Ankieta: Kto był najlepszym zawodnikiem Manchesteru United w meczu z Newcastle?
Ankieta jest zamknięta.
David de Gea 0% 0 0%
Marnick Vermijl 0% 0 0%
Michael Keane 0% 0 0%
Scott Wootton 0% 0 0%
Alexander Buttner 0% 0 0%
Darren Fletcher 28.57% 2 28.57%
Anderson 57.14% 4 57.14%
Tom Cleverley 14.29% 1 14.29%
Wayne Rooney 0% 0 0%
Javier Hernandez 0% 0 0%
Danny Welbeck 0% 0 0%
Nick Powell 0% 0 0%
Ryan Tunnicliffe 0% 0 0%
Robbie Brady 0% 0 0%
Razem 7 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
COC: Manchester United 2-1 Newcastle United (26.09.2012)
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
RE: COC: Manchester United - Newcastle United (26.09.2012; 20:45)
Ogromnie ciekaw jestem co nam dzisiaj przygotuje Ferguson na to spotkanie.

DDG
M. Keane - Evans - Wooton - Buttner
Anderson - Fletcher
Nani/Cleverley - Powell - Welbeck
Rooney/Chicharito

Wiem, że Keane to nie prawy obrońca, jednak jest to zawodnik uniwersalny, więc myślę, że spokojnie dałby radę tam zagrać. Nie ma co forsować Rafaela, bo jak wiemy zdrowych obrońców za dużo nie mamy. A w meczu z Poolem widać było, że Brazylijczyk zrobił coś z prawą kostką (samo zajście nie wyglądało miło). Mam nadzieję, że SAF nie będzie ryzykował zdrowia Rio, mam ważniejsze mecze w kolejnych dniach i tam Anglik będzie nam niesamowicie potrzebny.
SAF zapowiedział, że Darren zagra w tym spotkaniu 90 min, a jako, że Anderson dawno nie grał spodziewam sie jego obok Szkota. Przed nimi Powell - ciekaw jestem jak chłopak będzie wyglądał na dłuższą metę.
Problem mamy ze skrzydłowymi, bowiem mamy aż jednego zdrowego, nominalnego wingera, który w dodatku jest bez formy... jednak Nani to jest taki zawodnik, który potrzebuje regularnej gry, żeby odpalić na kilka meczy, więc myślę, że śmiało można go wystawić. Jeśli nie, to Cleverley, który także dawno nie grał, a jak pamiętamy zaczyna on właśnie na skrzydle. Po drugiej stronie Welbeck, ewentualnie Giggs.
Z przodu może Rooney? Jeśli jest już gotowy to widzę przeciwwskazań, Wayne musi znaleźć formę, a kiedy ma to zrobić jak nie w takim spotkaniu? Jeśli jednak jeszcze nie jest gotowy to Chicharito. Ciekaw jestem czy Henriquez dostanie choć kilkanaście minut.

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
26-09-2012 08:54
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: COC: Manchester United - Newcastle United (26.09.2012; 20:45) - Foster - 26-09-2012 08:54

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości