Ankieta: Kto był najlepszym zawodnikiem Manchesteru United w meczu z Newcastle?
Ankieta jest zamknięta.
David de Gea 0% 0 0%
Marnick Vermijl 0% 0 0%
Michael Keane 0% 0 0%
Scott Wootton 0% 0 0%
Alexander Buttner 0% 0 0%
Darren Fletcher 28.57% 2 28.57%
Anderson 57.14% 4 57.14%
Tom Cleverley 14.29% 1 14.29%
Wayne Rooney 0% 0 0%
Javier Hernandez 0% 0 0%
Danny Welbeck 0% 0 0%
Nick Powell 0% 0 0%
Ryan Tunnicliffe 0% 0 0%
Robbie Brady 0% 0 0%
Razem 7 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
COC: Manchester United 2-1 Newcastle United (26.09.2012)
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
RE: COC: Manchester United 2-1 Newcastle United (26.09.2012)
Jakoś tak mało o tym meczu zostało napisane...

Najważniejszy był chyba powrót do pierwszego składu Fletchera. Przyznam szczerze, że już przestawałem wierzyć, że Szkot wróci do gry, jednak zapomniałem, że to jest Fletch! Świetnie było go znów ujrzeć wychodzącego w pierwszym składzie i to jeszcze jako kapitana. Widać, że z formą nie jest najgorzej. Przeciwnik wprawdzie nie najsilniejszy, jednak było widać, że pamięta o co chodzi i robił to dobrze.
Największym zaskoczeniem była bardzo dobra postawa Andersona. Brazylijczyk w końcu zagrał tak jakbym sobie tego życzył (pewnie nie tylko ja). Dynamicznie, przebojowo, dokładnie (!), z polotem. Fajnie się go ogląda w takiej dyspozycji, gdyby tylko tak utrzymał taką formę...
Cieszy pierwsza bramka Toma, widać było ile ona dla niego znaczyła. Chłopak trochę sytuacji zepsuł i teraz z pewnością będzie do nich podchodził z większym spokojem.

Jeśli chodzi o młodych to najlepszy Michael Keane. Widać w nim spory potencjał. Owszem, błędów się nie ustrzegł, jednak musiał nadrabiać po błędach Vermilja, a także asekurować Wootona, który zagrał gorzej niż Michael. Myślę, że odpowiednią nagroda dla chłopaka byłoby gdyby w meczu z Kogutami usiadł na ławce rezerwowych.

Fajnie, że awansowali. Gra była całkiem fajna. Szkoda, że trafiliśmy na Chelsea, ale spodziewam się, że zarówno my jak i oni nie puścimy do boju pierwszego garnituru, tym bardziej, że parę dni wcześniej będziemy z nimi grali w lidze.

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
28-09-2012 09:53
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: COC: Manchester United 2-1 Newcastle United (26.09.2012) - Foster - 28-09-2012 09:53

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości