Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów?
MU_fan Offline
Member

Liczba postów: 213
Reputacja: 0
Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów?
Na pierwszy miejscu wywaliłbym, ale tylko na wypożyczenie Donga. Chińczyk jest zdecydowanie za słaby na United, równie dobrze mógłby w United zagrać Tomasz Zahorski, ale może nam przynieść niezłe skutki marketingowe. Przecież tego stada Chińczyków nie będzie obchodziło, czy zawodnik na stałe gra na Old Trafford, czy też nie, dla nich ważne będzie, że będą mogli kupić sobie koszulkę Diabłów z nazwiskiem tego gośćia.

michal85 napisał(a):I niestety...Darren Fletcher. Szkot to bardzo, bardzo solidny zawodnik, ale w obecnej sytuacji dopiero 5-ty środkowy pomocnik w naszej kadrze. Darren niszczycielem już nie będzie, a w średniaku Premiership mógłby grać pierwsze skrzyce. Zrobił by tym samym miejsce dla Darrona Gibsona, czy Kierana Lee, którzt zdają się mieć więcej talentu niż Szkot.

Szkot wielokrotnie podkreślał, że nie przeszkadza mu rola rezerwowego w United, dlatego może zostać. Oprócz nominalnej pozycji środkowego pomocnika Szkot może występować także na lewej flance obrony, gdzie wystąpił już kilkakrotnie i nit nie miał do niego żadnych zastrzeżeń. Flatech od ostatniego sezonu jest takim solidnym rezerwowym i niech tak zostanie, po co go sprzedawać i szukać wiatru w polu.

michal85 napisał(a):Na początek Chris Eagles.

A ja coś, sam nie wiem, czemu widzę w tym gościu i chcę, aby pozostał na Old Trafford, parę razy już wystąpił w pierwszej drużynie United i zaprezentował się naprawdę pozytywnie, ale jak napisał pawlo, miejsce w składzie wygryzł mu Nani. Ale nie możemy zapominać, że nitk nie jest wieczny i że czas Giggsa powoli dobiega końca, że Walijczyka (odpukać) zaczną dopadać drobne kontuzje i będzie trzeba powoli szukać alternatywy, jedna już jest w osobie Naniego, tą drugą może być właśnie Eagles
28-01-2008 17:28
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - MU_fan - 28-01-2008 17:28

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 29 gości