Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Jones do najwyższych zawodników nie należy, to raz. A dwa, na stoperze popełniał błędy. Z kolei na boku prezentował się bardzo fajnie. Na chwile obecną nie mamy alternatywy dla Rafaela, który raz dwa może wylecieć. W sezonie jest tyle spotkań, że jeden i drugi się nagra, i nikt niczego nie będzie marnował.

matys napisał(a):W ogóle nie wiem skąd oni biorą takich kozaków, o jakimś Gungocośtam słyszałem pierwszy raz, a gość może się podobać, jakiś Reus i Gotze jadą z City jak z gównem.
Skoro już został poruszony temat skrzydłowych BVB to jednego z nich bardzo chętnie widziałbym w United. Reus póki co pewnie nie będzie chciał odchodzić, nie po to przecież przenosił się do zespołu, w którym się wychował by po sezonie odchodzić. Gotze z kolei już od jakiegoś czasu jest łączony z innymi klubami. Chłopak jest uniwersalny, może grać na obu skrzydłach, a do tego bardzo dobrze radzi sobie na pozycji Kagawy. W przypadku, gdy Nani się nie ogarnie i w końcu wyleci z zespołu to Mario jest dla mnie jednym z głównych kandydatów na jego miejsce.

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
05-10-2012 20:40
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Foster - 05-10-2012 20:40

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości