Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Chelsea FC 2-3 Manchester United (28.10.2012)
Ruuuuuuuuuud Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,083
Reputacja: 48
RE: PL: Chelsea FC 2-3 Manchester United (28.10.2012)
Silvan napisał(a):Zwycięstwo na Stamford Bridge w lidze po TYLU latach, nawet specjalnie nie cieszy. Tak właśnie sędziowie kładą mecze i ja się nigdy nie będę jarał takimi zwycięstwami...

Ja jestem zajebiście szczęśliwy, zmniejszyliśmy stratę do Chelsea do 1 punktu, wygraliśmy w końcu w lidze na SB, wygraliśmy w niezwykle ważnym i emocjonującym spotkaniu.Błędy sędziów były i pewnie jeszcze długo będą się zdarzać, to jest element gry i ja takiego marudzenia nie rozumiem.
Mecz fantastyczny.Już wydawała się, że będziemy drżeć o remis, a tu jeb, pizd i dwa czerwa.Nie zagraliśmy porywająco, znowu trochę niepotrzebnie cofnęliśmy się do tyłu po strzeleniu bramek.W każdym razie ofensywę mamy wspaniałą, wyjściowy skład bardzo mocny, ławka również.Dużo zaangażowania z naszej strony, uwielbiam takie mecze walki.

Teraz jestem bardzo ciekaw w jakiej atmosferze będzie rozgrywany mecz w środku tygodnia ;>

"Saha looks lively, Rooney is always a danger, Giggs is evergreen, and Scholes is linking it all up... Chelsea? Who are they?"
28-10-2012 19:12
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: PL: Chelsea FC 2-3 Manchester United (28.10.2012) - Ruuuuuuuuuud - 28-10-2012 19:12

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości