RedLucas
Haxballowy supersnajper
Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
|
RE: COC: Chelsea FC 5-4 Manchester United (31.10.2012)
To co wczoraj zagrał Andi to worldclass! Naprawdę ciężko się do czegoś przyczepić, nie wiem czy nie jeden z najlepszych jego występów w naszych barwach. No umie chłop, umie, tylko żeby to regularnie robić.
O meczu, właściwie wszystko napisał Foster. Spłynęła po mnie ta porażka, nawet czuję się jak po wymęczonym zwycięstwie, bo jestem dumny z naszej młodzieży, rezerw, że prawie wyeliminowały pierwszy skład Chelsea, która niemiłosiernie się spięła na to spotkanie. Podobał mi się również Keane - twardy, zdecydowany, wiele razy wyprzedzał rywali, mogą być z niego ludzie. Na taki duży plus jeszcze tylko Chicha, który nie dość, że wrócił do formy, to jeszcze widać, że mocno pracował nad techniką i jest obecnie dużo lepszym graczem, niż wcześniej. Martwi mnie tylko to, że Rafał zagrał 120 minut, w sobotę pewnie kolejne 90, boję się o jego zdrówko.
"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
|
|
01-11-2012 15:52 |
|