|
Premier League 2012/2013
|
Silvan
Judge-mental ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 1,029 Dołączył: Oct 2008 Reputacja: 55 |
|
||
| 05-11-2012 10:40 |
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

To było bardzo ryzykowne, biorąc pod uwagę trwający maraton meczowy i raczej nie było warto unosić się honorem. Przeczuwałem, że po paru słabych występach bloku defensywnego tej drużyny, przyjdzie czas, że zaczną tracić punkty i w tym kontekście, biorąc jeszcze pod uwagę przemęczenie formacji obronnej bardzo mocno liczyłem na Swansea, która mnie nie zawiodła. Trzeba przyznać, że pokazali wielki charakter i jeśli wierzyć komentarzom i skrótom zasługiwali by mieć coś z tego meczu. Teraz wraca LM, gdzie sytuacja Chelsea jest dość niepewna i znowu nie będzie można za bardzo oszczędzać podstawowych zawodników, więc nie wykluczone, że będą kolejne niespodzianki. City natomiast od jakiegoś czasu prezentuje słabą formę, w dwóch z trzech ostatnich kolejek wymęczyli zwycięstwa by w końcu w ostatni weekend stracić punkty. United ma już za sobą starcia z każdą drużyną z top 7 poza City i stosunkowo łatwiejszy terminarz listopadowo-grudniowy od bezpośrednich rywali o tytuł, co napawa pewnym optymizmem. Myślę i mam nadzieję, że do świąt United powinni delikatnie odskoczyć od reszty peletonu.