Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Silvan napisał(a):Bacznie przyglądam się za to sytuacji Walcotta w Arsenalu, jeżeli do końca zimowego okienka nie podpisze nowej umowy to z pewnością odejdzie z klubu po tym sezonie i warto się chłopakiem zainteresować.
;o

Nam potrzeba kogoś kto będzie robił różnicę, a nie średniaka, który będzie wygodnie grzał dupkę na ławce. Myślę, że najpóźniej w lecie będzie trzeba wyłożyć porządne pieniądze na stół.
Bale to marzenie, które będzie jednak ciężko zrealizować. Jeśli jednak byłby do wyjęcia nawet za te 40 mln to bym się zdecydował. Jak pisał Mubinio, to naturalny następca Giggs'a, a poza tym w końcu mielibyśmy lewonożnego skrzydłowego.

Jestem pewien, że SAF ma już kogoś na oku. Skoro ma odejść Nani (?) to Szkot z pewnością już przygotował kogoś na jego zastępstwo. Nie będę zbytnio zaskoczony, gdy znów wyciągniemy kogoś z ligi portugalskiej.

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
05-11-2012 18:23
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Foster - 05-11-2012 18:23

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości