Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
mateuszr20471 Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 30
Reputacja: 0
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Po raz kolejny (wczesniej obrona) jedna z naszych najsilniej obsadzonych pozycji staje sie jedna ze slabszych. Jednonozny Valencia, ktory jako jedyny skrzydlowy trzyma poziom przez caly sezon, jednak pewnego pulapu nie przeskoczy i roznicy w meczach o wielka stawke nie zrobi. Young, ktory byl dobrym pilkarzem na Aston Ville, a na United jest po prostu za cienki w uszach. Nani, jedyny skrzydlowy, ktory potrafi wniesc troche magii, jedyny ktory jest w stanie samemu wygrac mecz, jednak ktoremu czesto odwala, podejmujac idiotyczne decyzje. Lubie Naniego dlatego na pewno nie jestem w tej sprawie w 100% obiektywny, jednak uwazam, ze to SAF "tłamsi" Naniego, ktory na pewno nie jest ulubiencem SAFa. Pamietamy przeciez Gibsona,Parka i kilku innych (obecnie np.Macheda), ktorzy pomimo fatalnej formy nadal dostawali duzy kredyt zaufania. Nani potrzebuje regularnej gry, aby zyskac troche pewnosci siebie, co w jego przypadku jest bardzo wazne. Jestem pewien, ze jesli odejdzie to bedziemy tego zalowac, bo na pewno kokosow za niego nie otrzymamy, mocno sie oslabimy no i wzmocnimy jakis klub walczacy o najwyzsze cele tak samo jak my. Jednak jesli juz Nani odejdzie to marzy mi sie Isco, ma dopiero 20 lat, niesamowity technicznie, szybki, moze zagrac i na skrzydle i jako ofensywny pomocnik a nawet jako napastnik, z nim w skladzie wymiennosc pozycji murowana, zreszta uwazam, ze powinien do nas trafic nawet pomimo zostania Naniego. Co do innych transferow to naprawde pierwszy raz od nie wiem ilu lat w OBECNEJ chwili nie potrzebujemy zadnych transferow. Jednak najprawdopodobniej latem sytuacja sie zmieni, duzo wskazuje na to, ze Scholes i Giggs odejda na zasluzona emeryture (i dobrze, bo nikt nie chce ogladac takich legend meczacych sie na boisku). Wtedy mam nadzieje, ze doczekamy sie wreszcie transferu srodkowego pomocnika, chetnie widzialbym tutaj Wanyame. Mlody, silny, technicznie tez nie najgorszy, cena do przyjecia. No i trzeba sie powaznie zastanowic nad srodkiem obrony, czy Vidic wroci kiedys do formy sprzed 2-3 lat, czy Smalling i Jones sa i czy wogole kiedys beda gotowi do regularnej gry w pierwszym skladzie, czy Ferdek nadal powinien miec pewne miejsce w pierwszym skladzie, bo jak narazie na sordku obrony widze jednego pewniaka, a mianowicie Evansa. Spodziewam sie w ciagu nastepnych 2 okienek (najprawdopodobniej latem) ok. 3 wzmocnien.
05-11-2012 20:32
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - mateuszr20471 - 05-11-2012 20:32

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości