Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Silvan Offline
Judge-mental

Liczba postów: 1,029
Reputacja: 55
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Lasq napisał(a):A mi się jakoś nie chce wierzyć, że Bale będzie chciał do końca kariery siedzieć w Tottenhamie gdzie największym sukcesem o jakim może marzyć jest awans do LM

Miałem nie wnikać, ale co mi tam... Do końca kariery może i nie będzie się kisił u Tottków, ale dobrym ruchem byłoby chyba odejść już teraz, do topowego klubu walczącego regularnie w LM, tymczasem podpisał kontrakt do 2016 roku, do czego oczywiście miał pełne prawo. Widocznie dobrze mu w Tottenhamie mimo, że co roku desperacko walczą o LM, a nie o mistrzostwo. Pod koniec obowiązującej umowy, Bale będzie miał 26-27 lat czyli jeszcze parę sezonów pogra na najwyższym poziomie. Dalej nie widzę sensu, żeby teraz rozmawiać, o tym transferze, ale niech wam będzie, przypomnijcie mi się w 2015 roku, jak dożyję to chętnie wrócę do tematu Smile

Hubercik napisał(a):Jak dla mnie Bale to jak najbardziej realny transfer. Jeżeli tylko Tottenham by dostał odpowiednią kasę

No właśnie, już widzę jak Ferguson stawia na stole +40 baniek Tongue

"And UNSTOPPABLE SHOT from PAUL SCHOLES !"
06-11-2012 15:31
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Silvan - 06-11-2012 15:31

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości