RedLucas
Haxballowy supersnajper
Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
|
RE: PL: Manchester United 1-0 West Ham United (28.11.2012)
Nie mogę patrzeć na te lamenty... Najpierw od paru sezonów było narzekanie kiedy to zrezygnujemy z tego 442, kiedy w Europie już nikt tak nie gra, a teraz kiedy SAF zaczął próbować nowych rozwiązań, to po paru spotkaniach już mamy tezy - zdecydowanie NIE dla diamentu, nie możemy tym grać.
No ludzieeee, dla naszych zawodników takie ustawianie to kompletna abstrakcja, nijak się ma do tego co grali wcześniej, wszystko w nim jest inne, cały system gry, ustawianie, obowiązki każdego grajka. Aby to wdrożyć potrzeba naprawdę mnóstwo czasu. Poza tym widać, że SAF wie co robi, uczy swoich grajków tego systemu w meczach ze słabszymi rywalami. Tracimy wtedy na stylu i bramkach, ale wygrywamy. Na mecze choć trochę trudniejsze gramy 4231 i wtedy nasza gra wygląda dużo lepiej. Troszkę cierpliwości...
"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
|
|
29-11-2012 07:40 |
|