Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Reading FC 3-4 Manchester United (1.12.2012)
Silvan Offline
Judge-mental

Liczba postów: 1,029
Reputacja: 55
RE: PL: Reading FC 3-4 Manchester United (01.12.2012)
Kilka niespodzianek z dzisiejszego meczu:

Wreszcie przyzwoity mecz Younga! już się bałem, że popadł w całkowitą marność, jego akcja i dośrodkowanie przy niesłusznie nieuznanym golu RvP to było coś pięknego! podobnie jak odegranie do Andersona przy pierwszym golu. Ogólnie fajnie szarpał na skrzydle i zasłużył na pochwałę. Kolejnym zawodnikiem United, który mnie mocno zaskoczył był Fletcher, też zagrał bardzo fajny mecz, chociaż jedna ze straconych bramek trochę obciąża jego konto. Poza tym, był to stary dobry Fletcher - ruchliwy, szybki i dokładny, trzeba zauważyć że grał dość wysoko jak na niego i nawet fajnie to wychodziło. Na zdecydowany minus dzisiaj Evans... spóźniony przy stałych fragmentach, przez co drużyna straciła dwa gole. Miałem wrażenie, że Johnny czyta już grę na tyle dobrze, by nie dopuszczać do tak karygodnych błędów, a tu dwa koszmarne klopsy. Jones zmieniający kontuzjowanego Andersona, to kolejna lekko szokująca niespodzianka, ale i tak miałem nadzieję, że zagra lepiej i trochę się rozczarowałem. Mam wrażenie, że Cleverley choćby nawet bez formy spisałby się lepiej podmieniając Ando, no ale to była szybka decyzja i można zrozumieć, dlaczego nie przyniosła korzyści.

"And UNSTOPPABLE SHOT from PAUL SCHOLES !"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-12-2012 00:30 przez Silvan.)
02-12-2012 00:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: PL: Reading FC 3-4 Manchester United (01.12.2012) - Silvan - 02-12-2012 00:30

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości