Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Reading FC 3-4 Manchester United (1.12.2012)
Cepilek Offline
Posting Freak

Liczba postów: 862
Reputacja: 14
RE: PL: Reading FC 3-4 Manchester United (01.12.2012)
Komentarz SAFa sprzed mecz:

Cytat:"Anders nie popełnił błędu odkąd ostatni wszedł między słupki. Dlatego też obecnie na niego stawiam" - oznajmił Fergie.

"Mamy w kadrze dwóch dobrych bramkarzy. Nie mam z tym problemu. Stawiam na Andersa, ponieważ mnie jak do tej pory nie zawiódł. Dobrze jest mieć dwóch zawodników walczących o jedno miejsce w składzie - to zresztą tyczy się całego składu."

"Nie dobrze jest rotować cały czas, nie można przez to uzyskać spójności. Dlatego postawiłem na Andersa w środę (przeciwko West Ham). Mogłem dokonać zmiany po raz kolejny, ale jak już powiedziałem - Anders nie popełnił żadnego błędu odkąd dałem mu szanse."

"Z Davidem jest wszystko w porządku. Cały czas jest młody. Miał problemy z zębami i musiał dwa usunąć, co sprawiło, iż dosyć mocno spuchła jego szczęka. Daliśmy mu trochę odpocząć. Anders wszedł do bramki i dobrze sobie poradził."

"To taka sytuacja, gdzie nie ma powodu dla którego miałbym zdjąć Andersa. Mam nadzieję, że David to rozumie i nie ma z tym problemu" - dodaje Fergie.

Ciekawe czy będzie konsekwentny i da zagrać Davidowi za wspaniałość Linde we wczorajszym meczu.
02-12-2012 13:19
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: PL: Reading FC 3-4 Manchester United (01.12.2012) - Cepilek - 02-12-2012 13:19

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości