Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
mally Offline
Member

Liczba postów: 119
Reputacja: 0
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
michal85 napisał(a):To granie w napadzie oznacza, że nie można schodzić do skrzydeł? To radzę poobserwować w akcji klasycznego środkowego napastnika w osobie Adebayora.
Do skrzydeł ok, ale ze skrzydeł już nie. Znaczy mogą, ale wtedy nie są środkowymi napastnikami skoro atak rozpoczynają od skrzydła.
michal85 napisał(a):Niektórzy mówią, że Campbell i Manucho to niewiadoma. Nani to też niewiadoma. Raz zagra nieźle, innym razem zupełne dno. F
To po kiego Ferguson szuka kolejnego napastnika kiedy ma w drużynie fantastycznie zapowiadających sie Campbella i Manucho? (bo skoro porównujesz ich do Naniego to pewnie chodzi Ci o to, że też się super zapowiadają)
michal85 napisał(a):którzy kiedyś szansę powinni dostać.
Nie wiem jak Tobie, ale mi granie na przykład z Interem w LM z atakiem Campbell Manucho w ogóle się nie uśmiecha.
michal85 napisał(a):Ty masz swoje zdanie, ja mam swoje.
No, ale forum jest od tego żeby dyskutować, nie? Wink

Moim zdaniem robienie na siłę z Ronaldo typowego napastnika jest głupie. Mocno głupie. Skoro jest naszym najlepszym skrzydłowym, to niech tam zostanie, a do ataku zostaną przesunięci inni. Nie ma innych, więc można kogoś kupić. Nie trzeciego Rooneya. Napastnika, który ma to, czego taki Tevez nie ma. Naprawdę chciałbym, żeby Campbell i Manucho byli graczami klasy Berbatova, ale niestety tak nie jest. o.
15-07-2008 09:25
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - mally - 15-07-2008 09:25

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 51 gości