Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Under Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,138
Reputacja: 31
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Sneijder podatny na kontuzje? Bez przesady, jeśli on jest podatny na kontuzje to Anderson jest niepełnosprawny.
Sneijder to jest przekozak piłkarz, ostatnio mu się nie wiodło jak całemu Interowi, ale przypominam, że 2 lata temu wymiatał i był zdecydowanie najlepszy na świecie(brak złotej piłki za 2010 dla niego sprawił, że przestałem traktować poważnie tą żałosną sprzedaną farcelonie nagrodę).
Środek pomocy w United wygląda lipnie. Schoels który lada chwilę przejdzie na emeryturę, niepełnosprawny Anderson, dobrze prezentuje się jedynie Clev(do Kagawy nie mam, nie miałem i nie będę miał przekonania jako osoba która ogląda większość meczów BVB).
Gość jest do wzięcia za małe pieniądze. Pensję uzależnić w jakimś stopniu od wyjsciówek. Nie podpisywać kontraktu na 5 lat tylko na 1.5 z opcją przedłużenia.

Co do dyskusji wyżej Gibson do dobry piłkarz. W sam raz na Everton, czyli górna połówka Premier League ale trochę za mało na United.
10-01-2013 22:49
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Under - 10-01-2013 22:49

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 18 gości