Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Hubson napisał(a):Dla Ciebie Jones jest prawym obrońcą spoko, dla mnie nie i ja nie widzę dla niego rywala. Szkoda, że już nikt nie wymienia tam Smallinga przecież on też tam MOŻE grać więc jest jeszcze jeden w razie co. A to, że jest środkowym obrońcą jest już nieważne.
Gdzie ja wyżej napisałem, że Jones jest dla mnie prawym obrońcą?
Jasne, że Smalling może tam zagrać, tylko, że w przeciwieństwie do Phila nie radzi sobie tam zbyt dobrze. Z kolei Jones na pozycji prawego obrońcy radzi się sobie co najmniej dobrze, dlatego też nie widzę powodu by w dalszym ciągu był co jakiś czas ustawiany na tej pozycji. Tym bardziej, że póki co nie może liczyć na regularną grę na swojej pozycji.
I co z tego, że nominalnie Phil jest środkowym obrońcą? Nie rozumiem pretensji o to, że gra na prawej obronie. Jest to z korzyścią dla niego (więcej spotkań w sezonie rozegra) i jest to z korzyścią dla zespołu, bo gra tam naprawdę dobrze.

W dalszym ciągu nie widzę żadnego argumenty, który uzasadniałby kupno prawego obrońcy.

Hubson napisał(a):Poza tym nie robię z tej pozycji priorytetu więc też zluzuj.
Ale z czym mam zluzować? ;o

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
02-02-2013 17:43
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Foster - 02-02-2013 17:43

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości