Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polskie drużyny w europejskich pucharach
maju Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,351
Reputacja: 0
Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach
Janek ma pomysł (dobry) na tą drużynę. Wczoraj widać było, że grali na "pół gwizdka". Czemu? Sam nie potrafię odpowiedzieć. Być może po pierwszych pięciu minutach pomyslieli, że bramka i tak padnie. Może zlekceważyli rywala jużna starcie. Oni potrafiągrać lepiej, ale nie wiem, czemu wczoraj nic nie pokazali. Na pewno jeszcze nie są do końca przygotowani.. Urban przygotowuje piłkarzy powoli. Ich optymalna forma ma przyjść na 1. kolejkę. Nie narzuca od razu zabójczego tempa na traningach. Z dnia na dzień powoli je powiększa. Myślę, że z dobrąforma Rogera (myślę, że już jest pewne, że nie odejdzie) i trochę lepszą skutecznością Chiniyamy (w poprzednim sezonie powinien stuknąc 30, a nie 16 bramek) jesteśmy w stanie zajechać na fazę grupową. Wszystko lepsze będzie mistrzostwem świata.

A Lech? Nieskuteczność... gra jeszcze idealna nie była, ale już bliższa PU niżLegii. Jeszcze poczekajmy na Wisłę. "Jak nie wygramy z Beitarem, nie będzie tragedii" - Skorża <hahaha> <hahaha>

tyle ćpunów w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze, popatrz, o popatrz! szerokimi ulicami zapierdalają z blantami, popatrz, o popatrz!... mmmm... bit, co to mu zapodaje bitem, patrzę mu na postacie wbite w ziemię, o w ziemię!
18-07-2008 11:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach - maju - 18-07-2008 11:05
LM: Krok w tył Wisły - paolo - 31-07-2008, 11:31

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości