Nie wiem gdzie to dokładnie wrzucić, niech będzie tutaj. Mam pewną propozycję, niedawno na nią wpadłem. Sezon zbliża się ku końcowi, walka o pozycje 2-4/5 zacięta, o ligowy byt również, więc wypadałoby zrobić jakieś podsumowanko ligi (oczywiście po jej zakończeniu). Chciałbym zorganizować, tutaj, na tym forum, plebiscyt. Jaki plebiscyt? A taki o Premier League. Byłby różne kategorie, jak:
- Najlepszy bramkarz Premier League
- Najlepsi boczni obrońcy (podzielone ankiety na prawy/lewy)
- Najlepsi stoperzy
- Najlepsi środkowi pomocnicy
- Najlepsi skrzydłowi
- Najlepsi napastnicy
- Najlepszy transfer
- Najlepszy debiutant
- Najlepszy zawodnik sezonu
- Najlepszy mecz sezonu
- Najpiękniejsza bramka sezonu
- Jedenastka dublerów
Coś by się jeszcze znalazło (jak macie jakiś pomysł - pisać!). Nie wiem jeszcze, jakie byśmy zrobili ustawienie do tego, czy 4-4-2 (lepiej, bo jaki jest sens, że w ataku będzie RvP, a w jedenastce dublerów Wampir z Urugwaju? Żaden), czy 4-2-3-1. Lepiej by było właśnie, jak napisałem, zrobić 4-4-2, podzielić środkowych pomocników na defensywny/ofensywny (Np. Carrick, Tiote, Mikel a w drugiej ankiecie Yaya Toure, Cleverley, ktoś tam jeszcze). No dobra, ale jest wielu zawodników, co gra na pozycji "10", a takiej pozycji tu nie ma. Więc podciągamy ich pod skrzydłowych, pyk. Zrobiłbym ładne graficzne podsumowanie, wrzucone by to było na redloga, coś w stylu "PODSUMOWANIE PREMIER LEAGUE WEDŁUG REDCAFE". Myślę, że pomysł dobry, w końcu to jakaś nowość i ubarwienie forum, nawet można ciekawie podyskutować (nie ten, bo coś tam, a ten moim zdaniem był lepszy od tego itd.). Tylko, żeby nie wyszło na to, że większość z nas oglądał tylko mecze United [ja nie] i cała jedenastka będzie Manchesteru, bo to będzie bez sensu.
![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
A, no i jakby to weszło w życie, to przydałoby się nowe podforum do tego, bo byłby co chwile nowe tematy (np. jeden temat to "Bramkarze", drugi "Stoperzy" i tak cały czas).
Co wy na to? Macie coś przeciwko? Może jakieś sugestie? Czy jest możliwość podwójnych ankiet [w sensie jak robię bocznych obrońców to jedną ankietę, w tym samym temacie, poświęcam na prawych obrońców, a drugą na lewych i głosowanie]?
Pozdrawiam.