Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Stoke City 0-2 Manchester United (14.04.2013)
Silvan Offline
Judge-mental

Liczba postów: 1,029
Reputacja: 55
RE: PL: Stoke City - Manchester United (14.04.2013; 15:05)
Lukas napisał(a):Ja rozumiem, zmęczenie sezonem, brak takiej motywacji jak wcześniej i obniżka formy, ale do cholery chyba nie cały zespół na to cierpi? ą zawodnicy, którzy powinni wziąć odpowiedzialność za drużynę i poprowadzić do zwycięstwa. Kiedyś liczyłbym na Roo a teraz sam nie wiem.

Otóż to. Są zawodnicy, którzy mają coś do udowodnienia i są głodni gry. Natomiast lidera w tym zespole nie ma i jest to niestety problem od dłuższego czasu. Również liczyłem na Rooneya, ale gdy mu coś nie idzie to często spuszcza głowę i znika, może gdyby Ferguson dał mu wreszcie opaskę kapitana to bardziej by się przykładał? Nie wiem czym Evra zasłużył sobie na opaskę, chyba tylko dużym stażem i robieniem dobrej atmosfery w szatni bo na boisku niczego nie potrafi zmienić. Na razie kiedy United źle wchodzi w mecz, to może tylko liczyć na przewagę własnych umiejętności technicznych, która pozwoli odwrócić losy meczu. Nie ma w zespole kogoś kto zadziała od środka, nie ma czynnika psychologicznego. Kandydatów puki co również brak.

"And UNSTOPPABLE SHOT from PAUL SCHOLES !"
12-04-2013 07:34
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: PL: Stoke City - Manchester United (14.04.2013; 15:05) - Silvan - 12-04-2013 07:34

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości