RE: PL: West Ham United 2-2 Manchester United (17.04.2013)
Nie będę się rozpisywał w tematach o zawodnikach, zmieszczę wszystko w jednym poście, może ktoś przeczyta. Tak jak pisałem na schoucie wkurwia mnie ostatnio zarządzanie tym zespołem. Zajebiście, że Kagawa który od dłuższego czasu jest w zajebistej formie zaczął grać regularnie, ale po pierwsze gra na lewym skrzydle, a po drugie, jak można go kurwa było dzisiaj zdjąć?! Naprawdę coraz bardziej się jaram Japońcem, tylko cały czas jest ograniczany.
Druga sprawa, co się do chuja dzieje z Cleverleyem? Przegrywa z konkurencją, mamy za dużo zajebistych środkowych pomocników? Chyba nie. Więc czemu tak brutalnie został odsunięty od gry? Czy naprawdę nie lepiej w takich meczach grać w środku ludźmi, którzy grają tam naturalnie i mają niezły sezon na tej pozycji, nie wiem, może się nie znam.
Wiadomo, po raz pierdsetny zmiany są kurwa w 90 minucie, ale luz.
Dalej, niech kurwa powie, że ten Nani jest na sprzedaż, a nie się kurwa bawi w kotka i myszkę. Mówi niedawno, że zrobi wszystko, żeby go zatrzymać, że jest kluczowy w jego układance, a teraz znów ma na niego wyjebane. Ja się już nie dziwię Naniemu, ile można, który to raz go SAF tak wali w chuja?
Dalej, niemiłosiernie pierwszą bramkę dla WHU zjebał Vidić. Jakim cudem on może zostawić człowieka metr od bramki i stanąć w bramce z de Gea i Rafalem?
No i na koniec pozytyw, najlepszy od pół roku mecz Valencii. Może to uspokoi SAFa i da mu już wakacje.
"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
|