Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: West Ham United 2-2 Manchester United (17.04.2013)
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
RE: PL: West Ham United 2-2 Manchester United (17.04.2013)
Patrząc na formy poszczególnych zawodników, nie wyobrażam sobie by Rooney w kolejnym spotkaniu wyszedł w pierwszym składzie. Na chwile obecną Wayne jest bardzo słaby, żeby nie napisać tragiczny. Na teraz ławka, tym bardziej, że Kagawa jest w formie. W kolejnym meczu Shinji na swojej nominalnej pozycji, czyli za plecami RvP.
Już czas by Cleverley wrócił do pierwszego składu. Jasne, ostatnio grał gorzej, ale skoro potrafimy stawiać na Antka do skutku do dlaczego Tom nie może dostać szansy? Tym bardziej, że ciągłe rzucanie Jonesa po różnych pozycjach jak widać mu nie służy. Dzisiaj Phil był jakby trochę zagubiony.
Cieszy progres Valenci. W pierwszej połowie grał słabo, ale strzelił bramkę. W drugiej połowie jednak zaczął grać dobrze. Nie było kółek, nie zwalniał akcji, co więcej grał dynamicznie i celnie dośrodkowywał. Oby tak dalej. Mimo, że w ostatnim czasie mocno go krytykowałem, to cieszy mnie jego lepszy występ. Mam nadzieję, że ta bramka mu pomogła.

Końcówka sezonu utwierdza mnie w przekonaniu, że czas na porządki w składzie i konkretne wzmocnienia. Tu nie trzeba żadnej rewolucje, dwa, może trzy porządne wzmocnienia i w przyszłym sezonie nawiązujemy walkę nie tylko w Anglii, ale i w LM.

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
17-04-2013 23:19
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: PL: West Ham United 2-2 Manchester United (17.04.2013) - Foster - 17-04-2013 23:19

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości