Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: West Ham United 2-2 Manchester United (17.04.2013)
Silvan Offline
Judge-mental

Liczba postów: 1,029
Reputacja: 55
RE: PL: West Ham United 2-2 Manchester United (17.04.2013)
Sam nie wiem czego spodziewałem się po tym spotkaniu, ale United widocznie cierpi katusze, że ktoś im każe jeszcze jeździć po kraju i rozgrywać mecze ligowe. Ospałe wejście w mecz i nieco nerwowe gonienie wyniku, przeciwko mega zmotywowanej drużynie i Diabły generalnie są w dupie. Ostatecznie jakoś udało się ten mecz zremisować, ale styl mocno przeciętny i gdyby nie Kagawa to byłoby krucho. Mnie również irytuje sytuacja z Cleverleyem, ale Ferguson chciał chyba wykorzystać Jonesa, żeby zrównoważyć fizyczność gry WHU. Moim zdaniem jeśli ma on grać w środku to tylko w charakterze ściśle zadaniowym, przeciwko wielkim ekipom, szybko i finezyjnie operującymi piłką, żeby wkładać im patyk w szprychy i wykluczać kluczowych graczy - gracz wręcz idealny na środek przeciwko Realom, Barcelonom czy innym Borussiom. Podsumowując mecz stwierdzam, że od wielu lat nie było takiego momentu, żeby gra i w ogóle postawa United nie budziła u mnie większych emocji... i to jeszcze w kwietniu! kiedy zwykle sytuacja w EPL stoi na ostrzu noża, a tutaj jakieś takie bezbarwne ciułanie punkcików i błagalne wyczekiwanie końca sezonu. To na serio udziela się też kibicom, daliby już ten puchar, żeby można było zrobić fetę i spokojnie wyczekiwać wieści transferowych.

"And UNSTOPPABLE SHOT from PAUL SCHOLES !"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-04-2013 08:00 przez Silvan.)
18-04-2013 07:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: PL: West Ham United 2-2 Manchester United (17.04.2013) - Silvan - 18-04-2013 07:59

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości