Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Choć styl jak zwykle denny i niezwykle irytujący, to zgadzam się z Pchela. Strootman wygląda niczym zabójca i patrząc na to co prezentuje w Holandii śmiem twierdzić, że jego transfer na Old Trafford rozwiązał by kilka problemów w środka pola. Kevin mógłby być zarówno alternatywą, jak i partnerem dla Carricka. Przy takim układzie środkowych pomocników (Carrick - Strootman) mamy nieco bardziej defensywny środka pola, dzięki czemu taki Kagawa i skrzydłowi mieliby większą swobodę w ofensywie.

Jeśli chodzi o Gundogana, to obserwowałem go jeszcze przed transferem do BVB. Jako, że mam Tatusia, fana Bundesligi od kilku dobrych lat jestem dobrze zorientowany w niemieckiej lidze. Jeśli chodzi o transfer Ikaya na Old Trafford to bym się wstrzymał. Raz, że szanse na wyciągnięcie go w lecie są bliskie zeru, a dwa sam zawodnik moim zdaniem nie jest jeszcze na to gotowy. Po transferze do BVB Gundogan długo nie mógł się odnaleźć. Pierwszy sezon w jego wykonaniu był delikatnie mówiąc średni. Odpalił w kończącym się powoli sezonie i jak już odpalił tak nie gaśnie. Zobaczymy jak w przyszłym sezonie będzie nam się Niemiec prezentował. Jeśli w dalszym ciągu będzie grał tak dobrze jak obecnie, to bardzo ciepło przyjmę go na Old Trafford.

Myślę, że na Ronaldo czy Bale nie ma co liczyć, choć z drugiej strony jak SAF się na kogoś uprze to nie ma siły Wink
Według mnie Song + Strootman i jakiś skrzydłowy jeśli odejdzie Nani. W przypadku jego odejścia chętnie widziałbym deal Anderson + $$ = James Rodriguez.

Jak będzie? Zobaczymy. W maju mamy mistrzostwa U-17 myślę, że warto będzie śledzić ten turniej. Tam z pewnością będzie niejedna perełka, o którą będzie można powalczyć.

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
04-05-2013 00:13
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Foster - 04-05-2013 00:13

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości