Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Cepilek Offline
Posting Freak

Liczba postów: 862
Reputacja: 14
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Undermine napisał(a):Cepilek, ale na jakiej podstawie twierdzisz, że chce odejść? Jedyne wypowiedz Rooney'a to dementowanie plot.

Na podstawie wiadomości które łączą się dla mnie w logiczną całość i tego że w tej wypowiedzi żadnego dementowania NIE BYŁO, nie napisał że tu zostaje.

Undermine napisał(a):Wayne nie grał na środku ataku a za plecami RVP do tego miał kontuzję dość długi czas.

Bo tamtym sezonie wcale nie grał za Welbzem czy Chichą -_-

Undermine napisał(a):Nie wiem ile ty masz lat... bo piszesz jakbyś miał 13.

Nie wiem ile ty masz lat by pocisnąć po czyimś wieku tylko dlatego że ma inną opinie od ciebie Big Grin, mam lat trochę więcej.

Undermine napisał(a):jeśli rzeczywiście opuściłby klub to byłaby to ogromna strata.

A ja nie pisze że chce go wyjebać, pisze dlaczego odejście nie byłoby tak wielką stratą i dlaczego nie warto go zatrzymywać, JEDNAK WY ODWOŁUJECIE SIĘ TO MAŁYCH FRAGMENTÓW MOICH WYPOWIEDZI I TAKIE SĄ EFEKTY.

samcro napisał(a):widać tacy jak cepilek mają w dupie historię

lol, ja mu naprawdę dziękuje za to co zrobił, nie zapominam mu tego ale czemu to że kiedyś strzelił 30 bramek ma
go bronić gdy patrzymy na jego obecną dyspozycje.

samcro napisał(a):Parę lat temu Scholes miał sezon w którym grał fatalnie, jakoś nikt nie wypychał go z klubu.

Bo sam nie chciał odejść

Robicie z Roo ofiarę najeżdżana przez kibiców kiedy to on właśnie się na nich wystawia Big Grin
12-05-2013 10:09
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Cepilek - 12-05-2013 10:09

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 58 gości