Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Under Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,138
Reputacja: 31
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Cytat: Carrick przejmuje piłkę i oddaje ją do Thiago, ten jakaś klepka z Kagawą i daje prostopadłą do Valenci. Ten źle przyjmie piłkę która wyleci na aut, ewentualnie pobiegnie na pałę do przodu i dośrodkuje w pierwszego obrońcę. Robin sfrustrowany
Fixed for ya' Wink

Co do Bainesa to ja widzę to tak, że Evra ma już swoje lata. Moyes chce wykorzystać dobry sezon Pata i opchnąć go do PSG/Monaco i z tych pieniędzy wziać 4 lata młodszego Bainesa.
Cytat:. Ale jak czytam o kwocie 15 milionów to nie wiem czy mam się śmiać, czy płakać nad dziennikarskim gównem.
Jeśli będzie na wylocie z Realu to za tyle można go wyjąć. Przypomnij sobie za ile odchodzili Sneijder albo Robben Wink W Matę też nie wierzę, to takie myślenie życzeniowe ale... fajnie by było Wink .

No i gdzieś mi w tyle głowy kołacze myśl, że Moyes będzie chciał zaszaleć na rynku, pierwszy raz w karierze dostanie naprawdę duże pieniądze do wydania, tu otwiera się furtka na Bale'a albo CR7. Ale jak mówię - to marzenia Wink
29-06-2013 11:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Under - 29-06-2013 11:05

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 18 gości