Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TOUR 2013 - przedsezonowe mecze United
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
RE: TOUR 2013 - przedsezonowe mecze United
Po meczu mi się nasunęło tylko parę wniosków:
1. Mam podjarkę Zahą, IMO ma w sobie to coś, żeby być wielkim skrzydłowym. To jest to, co widziałem w młodym Ronaldo, w Nanim (tylko wiadomo, tu problem jest inny Wink )
2. Welbeck dalej nie umie strzelać bramek, dalej często nogi nie nadążają za głową, ale to przyjęcie w drugiej połowie, gdzie miał swoją najlepszą sytuację - KLASA! Niedawno była dyskusja o Dannym i Roo i ich umiejętnościach technicznych. Roo na treningu, bez rywali obok, mając kilka prób nie skleiłby tej piłki. Dlatego śmieszyło mnie, jak ta dyskusja się toczyła, ale już nie zamierzałem się wtrącać.
3. Widać, że wszyscy dopiero po paru treningach, nie dało się na to patrzeć jak co roku, od początku drugiej połowy zaczynałem przysypiać, na szczęście wszedł ten Zaha i trochę mnie rozbudził Wink

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
14-07-2013 12:51
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: TOUR 2013 - przedsezonowe mecze United - RedLucas - 14-07-2013 12:51
AIK : Manchester United - Breakthru - 05-08-2013, 18:17

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości