Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TOUR 2013 - przedsezonowe mecze United
michal85 Offline
diabeł wcielony

Liczba postów: 2,667
Reputacja: 41
RE: TOUR 2013 - przedsezonowe mecze United
Janzuaj potrafi więcej niż pokazał wczoraj, ale chłopak dotychczas grywał przed góra kilkutysięczną publicznością i to z niezbyt doświadczonymi rywalami. A wczoraj w ogóle nie odstawał, co więcej - moim zdaniem był wyróżniającym się zawodnikiem w naszych szeregach. Szkoda IMO byłoby blokować mu dostęp do drużyny zakupując skrzydłowego, bo nie wydaje mi się, żeby na początku kariery młody Belg dostawał sporo szans w centrum.

Zaha owszem wyglądał dobrze po wejściu, ale dziwią mnie wypowiedzi Moyesa, który wydaje się traktować Zahę jak jakiegoś nieokrzesanego młodziana typu Lingard. A to przecież co najmniej klasa wyżej na chwilę obecną.

A co do Welbza i jego techniki to moje zdanie jest powszechnie znane. W tym elemencie mało jest u nas piłkarzy lepszych, a na pewno nie należy do nich Roo. Danny jednak musi się ogarnąć, bo kolejny sezon z tak marnym dorobkiem bramkowym może się równać z faktem, że zaczniemy szukać kogoś innego. A szkoda by było, bo chłopak wydaje się mieć wszystkie narzędzia aby zostać klasowym napastnikiem.

Ignorowani:
  • under

Programuję w codeigniter przede wszystkim dla strony internetowe brzesko, ale również dla innych
14-07-2013 18:49
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: TOUR 2013 - przedsezonowe mecze United - michal85 - 14-07-2013 18:49
AIK : Manchester United - Breakthru - 05-08-2013, 18:17

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości