Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polskie drużyny w europejskich pucharach
Pchela Offline
Banned

Liczba postów: 356
RE: Polskie drużyny w europejskich pucharach
(30-07-2013 19:27)El Polako napisał(a):  
Pchela napisał(a):Jest jedna różnica. To Legia, a nie Wisła Kraków, bach bach Karabach, Levadia. Nie porównuj nigdy obecnej Legii, do tamtej Wisły. Smile

A w tamtych latach gdzie była ta twoja legia? Więc bez takich tekstów. Po drugie nie porównywałem Legii do Wisły ,a nastawienie w większości kibiców i różnej maści ekspertów, a także pewnie części piłkarzy. Tak samo nie można porównywać obecnego Molde do dawnej Levadii czy Karabachu.
No jak to gdzie? Dalej w lidze, ale nie bylo żadnego kryzysu, ani bagna, w jakim obecnie znajduje sie Wisla. Mam prawo czuć się pewny przejścia Molde, bo znam ich wyniki ligowe i to, że odeszli od nich kluczowi zawodnicy [ci, co zdobyli mistrzostwo]. W Legii wszystko idzie do przodu, przyszedł ogarnięty prezes, zrobiła się szeroka kadra, w której jest ok. 20 zawodników, którzy są do gry "na już", a cała drużyna nie straciłaby na jakości. Tego w Wiśle nie było [nie mówie tu o Wisły za czasów Kasperczaka, a tej późniejszej]

A piłkarze mają chłodne głowy, wystarczy posłuchać wywiadów.

Ostatniego zdania nie skomentuje, bo nie mam pojęcia o co ci chodzi. Karabach i Levadia to są zdecydowanie słabsze zespoły, niż Molde. Big Grin

(30-07-2013 18:55)Lasq napisał(a):  Kibice Wisły też tak się napinali. Btw. Legii daleko jeszcze do paki Wisly z czasów gdy grali z Panathinakosem o LM. Jutro ściskam z całej siły kciuki za Molde, nie tylko dlatego, że nie znoszę Legii, a uwielbiam Ole, ale też dlatego że chciałbym zobaczyć miny kibiców Legii, tak pewnych awansu Smile
Słowo klucz - kibice Wisły.
30-07-2013 20:19
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Polskie drużyny w europejskich pucharach - Pchela - 30-07-2013 20:19
LM: Krok w tył Wisły - paolo - 31-07-2008, 11:31

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości