Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polskie drużyny w europejskich pucharach
El Polako Offline
Senior Member

Liczba postów: 467
Reputacja: 7
RE: Polskie drużyny w europejskich pucharach
Pchela napisał(a):Chyba kpiny. Legia się po nich przejedzie i kasuje kolejnego rywala na drodze do fazy grupowej Ligi Mistrzów. :o

Jakoś nie widziałem żeby Legia się przejechała po Molde a tak się zarzekałeś, że Molde słabe, że sprzedało najlepszych (to ciekawe co by się działo z Legią jakby oni zostali), że nie mają kim grać a Legia jest coraz mocniejsza itp. Boisko zweryfikowało kto był lepszy, znacznie lepszy. Ktoś pisał że do przerwy powinno być 3:0 a ja powiem że do 22min powinno być 3:0 a a cały mecz w okolicy 7 powinien się zakończyć bo w drugiej połowie Molde też miało setkę tylko gracz po minięciu bramkarza trafił w boczną siatkę. Legia sfarciła niemiłosiernie. Ale jak zagra tak samo u siebie jak wczoraj to będzie kiepsko. W poprzedniej rundzie u siebie też zagrali słabo tylko różnica była taka że mieli sporą zaliczkę, teraz jej nie mają i może być ciężko

Pchela napisał(a):Ja tak mam co roku, ktokolwiek by nie grał. Spoceni Garbów, Księżycowi Gdańsk, Cracovia czy Ruch Chorzów - polskie kluby w europejskich pucharach trzeba wspierać. A Legia ma wielkie szanse, aby przełamać tę klątwę. Zobaczymy, kogo wylosują.

Wiśle też byśtak kibicował?Smile Śmiem wątpić.

Pchela napisał(a):Hubson napisał(a): Jednak żyj realiami i przyjmuj do wiadomości, że Twoje argumenty mogą być błędne a nie trwaj w swoim jak debil. Ja się gubię w internecie czytając takich zafajdanych gówniarzy...

Po pierwsze - pokaż mi które argumenty.

Takie że poprzez osłabienie sprzedaniem najlepszych graczy Legia przejdzie ten dwu mecz bez żadnego problemu. A jużw pierwszym meczu mieli poważne problemy i mogli zakończyć udział w LM już na tym meczu

Pchela napisał(a):Nie fart, a szczęście. A jak wiadomo - to sprzyja lepszym

Lepszym zespołem było Molde pod każdym względem bez dwóch zdań.

Pchela napisał(a):No a ja co napisałem? Przecież piszę, że są w trakcie sezonu, więc dziwne, aby to był łatwy mecz, skoro już są w grze. Do tego piłkarze mieli mniej odpoczynku, liga polska ruszyła wcześniej - dziwne aby to był spacerek. Forma przyjdzie, kiedy będzie potrzebna.

Wcześniej pisałeś że Legia się po nich przejedzie, czyli wywnioskowałeś że to będzie bardzo łatwy mecz m.in dlatego że to nie Wisła, a teraz piszesz że to dziwne żeby był to łatwy mecz skoro oni są w trakcie sezonu? Sorry ale wieje hipokryzją bo jedno wyklucza drugie.
01-08-2013 15:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Polskie drużyny w europejskich pucharach - El Polako - 01-08-2013 15:53
LM: Krok w tył Wisły - paolo - 31-07-2008, 11:31

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości