Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polskie drużyny w europejskich pucharach
El Polako Offline
Senior Member

Liczba postów: 467
Reputacja: 7
RE: Polskie drużyny w europejskich pucharach
Nie wiem jak ty i inni ale ja wyrażenie "przejadą się po nich" uważam że wygrają bez żadnych problemów a jeśli chodzi o dwu mecz to w obu meczach wygrają wysoko i bardzo łatwo, większa część raczej podzieli moją opinię. Legia nie pojechała Molde w pierwszym meczu bo była gorsza i zasłużyła na przegraną. Inna sprawa że wywiozła bardzo korzystny wynik (patrząc na przebieg spotkania) i chwała im za to bo to też jest cecha dobrych zespołów

Pchela napisał(a):Ale powiedz - nie jest tak, że Molde sprzedało swoich najlepszych zawodników? Co się nie zgadza? Eikrem i Angan to byli ich najlepsi zawodnicy - obecnie w kadrze ich nie ma. A Legia jest coraz mocniejsza, nic się nie zmienia.

Owszem sprzedali najlepszych, ale jakie to ma znaczenie?Tym bardziej po tym co ujrzeliśmy wczoraj.
Z Legii odszedł Ljuboja, a to wg mnie duże osłabienie bo w poprzednich sezonach stanowił o sile zespołu, miał dobre zagrania a także wykończenie, dużo robił dla zespołu.

Z tymi bramkami nie przesadzam, wszystko wynikało z braku wyszkolenia technicznego, jeśli byliby lepsi technicznie wynik 6:1 czy 7:1 był jak najbardziej realny. Bardzo groźnych sytuacji było bardzo dużo, w kilku sytuacjach piłka minęła słupek kilkanaście cm bez reakcji bramkarza. Nie wykorzystali, ich nieszczęście, a szczęście Legii.

Pchela napisał(a):Żyro pod koniec spotkania z Rosenborgiem miał pustą bramkę i mógł zakończyć dwumecz na korzyść Legii. Ale tego nie zrobił. Rosenborg przyfarcił niemiłosiernie?

Jeśli przeciwnik nie trafia do pustej bramki z dogodnej sytuacji to tak, ma się farta niemiłosiernego.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-08-2013 19:13 przez El Polako.)
01-08-2013 19:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Polskie drużyny w europejskich pucharach - El Polako - 01-08-2013 19:13
LM: Krok w tył Wisły - paolo - 31-07-2008, 11:31

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości