Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TOUR 2013 - przedsezonowe mecze United
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
RE: TOUR 2013 - przedsezonowe mecze United
Szczerze przyznam, że siadając dziś do oglądania tego meczu liczyłem, że zobaczę zespół grający na wysokim, ligowym poziomie. Niestety nie było dane mi nic takiego ujrzeć. Nie wiem, może tak jak napisał Silvan oszczędzaliśmy się, może nasi jeszcze czują w nogach okres przygotowawczy, a może po prostu mecz nie wyszedł, i tak się zdarza. Liczyłem, że przyjdzie czas na jakieś weryfikację dziś, ale nic z tego, chyba trzeba czekać na ligę Wink

Mogę tylko powiedzieć, że na dzień dzisiejszy RVP to jest ten RVP jakoś z marca, czyli grający na wstecznym. Ando znów gdzieś tam się kręci, ale do optymalnej formy jeszcze daleko. Zaha nie wiem czy się spalił, czy co się stało, ale dziś był tragiczny Wink Evra zawsze jest człowiekiem, który ma najbardziej wyjebane jaja w tego typu meczach. Teraz plusy. Fenomenalny Carrick, bardzo dobry Vidić, który jednak zjebał bramkę dla rywali i w bardzo dobrej formie Nani. Oby tylko chłopak był zdrowy. Dziś można było się doszukać Portugalca z sezonu 2010/11.

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
06-08-2013 20:36
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
AIK : Manchester United - Breakthru - 05-08-2013, 18:17
RE: TOUR 2013 - przedsezonowe mecze United - RedLucas - 06-08-2013 20:36

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości