Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
michal85 Offline
diabeł wcielony

Liczba postów: 2,667
Reputacja: 41
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
No niestety, dla mnie to nołnejmy na poziomie naszego Zahy, jeśli mówimy o wzmocnieniach CFC.

Szczerze to wcale nie klękam przed drugą linią Chelsea, nie mówiąc już o AFC, czy LFC. CFC zresztą nadal szuka napastnika.

Cytat:Przez miesiąc wysyłaliśmy oferty za Fabregasa, a ten dzisiaj powiedział na konferencji, ze nie myślał w ogóle o odejściu, a nawet jak myślał, to szanse takiego transferu były znikome. Złe rozpoznanie rynku, nieprzystosowanie się do nowych warunków, zbyt długie odwlekanie i unikanie konkretniejszych ruchów - o to mogę mieć na dzień dobry pretensje do zarządu i Moyesa.
Jesli nie wysłalibyśmy ofert za Fabregasa, zakładając że jego agent nas kusił, aby wzmocnić pozycję Cesca i powalczyć o nowy kontrakt, to też by było źle.

Ściągnąć nołnejmów zawsze można. Ja bym wolał jednak ściągać jednego klasowego gracza i kadrę uzupełniać swoimi.

PS Osobiście byłbym zadowolony ze ściągnięcia Mccarthyego z Wigan.

Ignorowani:
  • under

Programuję w codeigniter przede wszystkim dla strony internetowe brzesko, ale również dla innych
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-08-2013 12:37 przez michal85.)
08-08-2013 12:33
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - michal85 - 08-08-2013 12:33

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 16 gości