Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
michal85 Offline
diabeł wcielony

Liczba postów: 2,667
Reputacja: 41
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Co to znaczy nie mamy klasycznego rozgrywającego? A Madryt miał(tzn miał, ale czesto grywali wariantem Khedira-Alonso)? Niekoniecznie takowy jest potrzebny, wszystko zależy od stylu gry. Jeśli grasz 4231 to dwaj środkowi pomocnicy raczej grają głęboko i wtedy korzysta się raczej z cofniętego rozgrywającego. My takiego mamy i to jednego z najlepszych w Europie, a najlepszego na Wyspach.

Klasyczny DM? Ale po co? My z takim nie gramy i wolałbym żeby tak zostało.

Nie rozumiem również w czym taki Wanyama jest lepszy od np McCarthyego. IMO ten drugi jest lepszy technicznie, lepiej się czuje z piłką przy nodze. Kondogbi nie widziałem w akcji, przyznaje się bez bicia. Strootman byłby fajny, ale wydawał mi sie za mało mobilny aby grać u boku Carricka.

PS O tym jaka to była przepaść między drugimi liniami świetnie świadczyły ligowe mecze pomiędzy United, a Chelsea. Co za bazdury, zresztą tak samo jak to, że wygraliśmy tylko dzięki temu, że ktoś tam miał(nie miał) kiepskich trenerów. I ja naciągam fakty? Dobre!

PS2 Poziomu Carricka nie prezentuje obecnie żaden ze środkowych pomocników CFC

PS3 Idealnie byłoby gdyby dało się ściągnąć Gustavo i Witsela/Mccarthyego/Fellainiego Smile

Ignorowani:
  • under

Programuję w codeigniter przede wszystkim dla strony internetowe brzesko, ale również dla innych
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-08-2013 13:49 przez michal85.)
08-08-2013 13:26
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - michal85 - 08-08-2013 13:26

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości