Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Lukas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,737
Reputacja: 9
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Co to było za okienko? Rzekłbym, że zdecydowanie nie w stylu United.
Z reguły ostatniego dnia to my siedzimy sobie wygodnie w fotelach, z reguły zadowoleni z ruchów transferowych klubu we wcześniejszym czasie i patrzymy jak kolejne kluby się wygłupiają, na gwałt poszukują wzmocnień i zdecydowanie przepłacają... A wczoraj to my byliśmy w centrum uwagi i za wszelką cenę chcieliśmy z kimś podpisać kontrakt.
Wyglądaliśmy jak dziecko we mgle: o ile transfer Fellainiego był raczej pewny, tak pozostałe ruchy wyglądały co najmniej chaotycznie- nie wychodzi z Bainesem to nagle chcemy Coentrao, polujemy na Herrerę a tutaj jakieś przekręty (dalej nie wiem co się właściwie stało) i nagle wyskakujemy z propozycją za Khedirę.
Inna sprawa, że transfery zazwyczaj robiliśmy po cichu, a tutaj mieliśmy jawne deklaracje odnośnie praktycznie każdego piłkarza, którym się interesowaliśmy. Zdecydowanie wolałem działanie po cichu, bez tej całej otoczki i burzy.

Jest jeden transfer do środka pola- na pozycję, która wymagała uzupełnienia. Wprawdzie Belg nie jest chyba spełnieniem marzeń, ale myślę, że swoje w United zrobi.
Teraz zobaczymy jak to wszystko Moyes poukłada.

Nikt i nic na świecie nie wywołuje u mnie tyle emocji co Manchester United.
I za to kocham ten klub.
03-09-2013 07:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Lukas - 03-09-2013 07:35

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości