Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
robaldo Offline
k.robka

Liczba postów: 1,354
Reputacja: 39
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Poziom furii, frustracji i nie wiadomo jeszcze czego sięga wśród kibiców Manchesteru United jakiś niebotycznych szczytów. Jak żyję jeszcze czegoś takiego nie widziałem. Mam nieodparte wrażenie, że mimo wszystko niektórzy przesadzają. Nie róbmy z zamieszania w tym okienku transferowym jakiegoś epokowego zdarzenia. Owszem jeśli zostały popełnione błędy, trzeba wyciągnąć wnioski na przyszłość, czy to personalne, czy to decyzyjne, ale nie siejmy takiego fermentu.

Jedyne co mnie istotnie to smuci, to tak jak już pisaliście osoba Herrery. Jeśli rzeczywiście było tak, że za wszelką cenę chciał dołączyć do Manchesteru United, to w rzeczy samej jest on największym przegranym tego okienka. Wierzę jednak, że może nie wszystko stracone, zostaje jeszcze zima, a jeśli nie zima, to może przyszłe lato...

Zobaczymy, w każdym bądź razie apeluję o więcej spokoju. Nie ma co rozdzierać szat o jedno okienko transferowe. Było jak było, nic w tym względzie nie zmienimy. Ewentualnie poczekajmy na jakieś wyjaśnienia ze strony klubu, być może one zmienią rzucą jakieś nowe światło na motywy naszego postępowania.

Boisko wszystko zweryfikuje, jeśli tam będziemy bezbłędni, za rok spojrzymy z dużym przymrużeniem oka na minione okienko transferowe.

"Możesz mówić co chcesz o tradycji Barcelony, czy Realu Madryt, ale nikt i nic nie może równać się z historią Manchesteru United"
03-09-2013 12:01
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - robaldo - 03-09-2013 12:01

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 19 gości