Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Manchester United 1-1 Southampton (19.10.2013)
Cepilek Offline
Posting Freak

Liczba postów: 862
Reputacja: 14
RE: PL: Manchester United 1-1 Southampton (19.10.2013)
Co do tego przewracania się Welbza to fakt jest to irytujące jednak każdy ma swoje wady Smile Ja będę utrzymywał że daje nam wystarczająco dużo by go uważać za ważny element układanki która jest teraz nieco rozsypana ale to inna sprawa.

Powodów tu się doszukuje dwóch, pierwszy jest taki że Danny jako że gra na skrzydle a nie na napastniku nie ma chłodnej głowy bo nie dochodzi do sytuacji bramkowych tak często jak jego main pozycja by na to wskazywała i to że w pewnym etapie swojej kariery gdy już był ukształtowany technicznie za bardzo podrósł(a pamiętamy z biologi że można rosnąć do 21 roku życia) , przez co często próbuje robić rzeczy które mogą nie pasować do jego warunków fizycznych bo generalnie mu wychodziły i wychodzą(niskiemu łatwiej balansować ciałem niż wysokiemu). Nie robi tego tak często jak mogłoby się wydawać jednak jest to często widowiskowe i o tym się pisze.

Cokolwiek jego przeciwnicy by nie napisali pozycja Welbza w klubie jest bardzo dobra i taką zostanie, co mnie z oczywistych powodów cieszy Smile
21-10-2013 17:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: PL: Manchester United 1-1 Southampton (19.10.2013) - Cepilek - 21-10-2013 17:33

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 25 gości