Silvan
Judge-mental

Liczba postów: 1,029
Reputacja: 55
|
RE: COC: Manchester United - Norwich City (29.10.2013; 20:45)
Wreszcie dobra okazja by dać szansę zawodnikom, którzy do tej pory grali niewiele albo ogólnie zawodzili. Skład Fostera wygląda zachęcająco. Carrick nie odpoczywał ze Stoke, więc po serii meczów co 3-4 dni powinien odpocząć na tygodniu. Pora dać kolejną szansę Fellainiemu, może wreszcie zacznie się ogarniać. Cleverley jest po kontuzji i ze Stoke zagrał bardzo słabo, więc we wtorek musi szukać formy, bo NAWET JA wiem, że stać go na więcej. Nie mam też nic przeciwko, by van Persie i Rooney nie byli brani pod uwagę w kontekście tego meczu. Od dawna chciałem zobaczyć jak wyglądała by formacja ataku z Kagawa na nominalnej pozycji i Welbeckiem w ataku, może kiedyś będzie mi to dane. Nadszedł też czas, by dać szansę Wilfowi, jeżeli zagra piach to przynajmniej skończą się pretensje do Moyesa, a może będzie to dla niego bodziec, którego potrzebuje i zmobilizuje go to na tyle, że rozwali system? Fajnie byłoby go chociaż raz zobaczyć w meczu o stawkę, bo przeczuwam wypożyczenie w nadchodzącym okienku.
"And UNSTOPPABLE SHOT from PAUL SCHOLES !"
|
|
27-10-2013 15:34 |
|