Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Cardiff City 2-2 Manchester United (24.11.2013)
michal85 Offline
diabeł wcielony

Liczba postów: 2,667
Reputacja: 41
RE: PL: Cardiff City 2-2 Manchester United (24.11.2013)
Cytat:Nie wiem czy zauważyłeś, ale odnosiłem się tylko do jego wczorajszego meczu, a nie do spotkania Arsenalem 2 tygodnie temu.
Zauwazyłem. Stąd zdanie, ze statystyki są wyciągane tylko wtedy, kiedy służą na niekorzyść.

Cytat:Nie zauważyłem jednak by Cleverley rozgrywał jakieś wybitne spotkania w ostatnim czasie.
Ja też nie. W gruncie rzeczy nie pamiętam aby jakikolwiek nasz grajek zaliczył takowe w ostatnim czasie.

Co do reszty - w naszym systemie nie ma takiej dużej różnicy w zadaniach między jednym, a drugim. Wystarczy chociażby popatrzeć na średnie pozycje, gdzie Fellaini jest minimalnie wyżej niż Clev. W moim mniemaniu Fells był lepszy w defensywie, ale też szału nie robił. Od zastępcy Carricka wymagałbym natomiast, aby znacznie częściej schodził po piłkę pod obrońców. W sumie podobny zarzut mam do Cleva, ale to było raczej głównie zadanie Belga.

Ignorowani:
  • under

Programuję w codeigniter przede wszystkim dla strony internetowe brzesko, ale również dla innych
25-11-2013 10:52
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: PL: Cardiff City 2-2 Manchester United (24.11.2013) - michal85 - 25-11-2013 10:52

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości