Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
duskhorizon Offline
Member

Liczba postów: 76
Reputacja: 5
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Wszyscy sikają z radości po transferze Maty tylko ja nie.

Ostatnio mój ukraiński kolega kibicujący MU powiedział mi że ja to chyba nie jestem prawdziwym kibicem United bo kibicuje/kibicowałem trenerowi/zawodnikom a nie klubowi jako takiemu.

Zastanawiam się czy przypadkiem nie ma racji. Ile bym dał żeby zamiast Maty (swoją drogą nadawał by się do Barcelony z tym wyglądem hobbita ^^ ) odnalazł formę Fletcher czy eksplodował wreszcie Clev. Zastanawiam się też czy jak MU już wreszcie upodobni się do czołówki światowej (czego mam wrażenie chce większość z Was) i będzie wydawać po kilkadziesiąt milionów co okienko transferowe i skupywać zawodników na pęczki, czy będzie jeszcze coś co mnie będzie przy tym klubie trzymać.

Sam herb i nazwa dla mnie za wiele nie znaczą, sorry. Dla mnie MU to była pewna filozofia budowania drużyny i pewien rodzaj zawodników którzy do nas trafiali. No i przede wszystkim Fergie.

Fajnie było by jakby z tego kryzysu MU wyszło w swoim stylu - dzięki konsekwencji, wierze w swoich a nie dzięki dużym pieniądzom...
25-01-2014 10:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - duskhorizon - 25-01-2014 10:26

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 55 gości