RedLucas
Haxballowy supersnajper
Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
|
RE: CL: Manchester United - Olympiakos Pireus (19.03.2014, 20:45)
Piękna walka, pierwszy takie serducho widziałem w tym sezonie!
To, co już wspominałem, dzięki Giggsy za kolejną lekcję pokory. Dla mnie MOTM, a już na pewno najlepszy z naszych w pierwszej połowie. Wszystko co dobre zaczynało się od niego. Trzeba dodać też bardzo dobre zawody Welbecka, mijał jak tyczki, dużo zamieszania wprowadzał. Jakbym w przyszłości nie hejtował Antka, to taką sympatię i szacunek dziś sobie u mnie kupił graniem tyle czasu z tym okiem. Na pewno mu tego nie zapomnę.
Chyba najszczęśliwszy dzień w tym sezonie, brawo Diabły!
Dodam też, że dostrzegam i doceniam tę zagrywkę taktyczną Moyesa. Widział, że środek pola i lewa obrona nie daje rady, więc dał Flecza i przesunął Roo do pomocy Evrze, brawo! Szkoda tylko, że tak późno, można było 10 min wcześniej. No i na pewno nagana za to, że tak mocno się cofnęliśmy. Wiem, że nie było już sił, ale należało więcej utrzymać się przy piłce.
"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
|
|
19-03-2014 22:50 |
|