Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Zapominałem o M.Keane - tak to się wydaje rozsądna opcja na prawą obronę. Natomiast co do Valenci, to Antek zdecydowanie zbyt dużo baboli już w obronie popełnił i nie chciałbym go tam oglądać.

Jeśli chodzi o Naniego, to bym go zostawił w zasadzie tylko dlatego, że nie chce byśmy w jednym okienku wymieniali prawie pół składu. Obecny sezon zaczął nieźle, później kontuzja, więc można mu dać jeszcze szanse, a jak nie to za rok ktoś w jego miejsce.

Co do Powella to bym się zgodził, można go dać do Premier League, jednak Jesse już do pierwszego składu, bo już dużo czasu spędził na wypożyczeniach, a kogoś do rotacji musimy mieć, mimo że odpadną nam spotkania pucharowe.

Teraz tak jeszcze podczas oglądania meczu Kogutów pomyślałem, że może by wyciągnąć od nich Vertronghena? Co prawda ostatnio trochę spuścił z tonu, ale to naprawdę dobry zawodnik.

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
23-03-2014 15:00
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Foster - 23-03-2014 15:00

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości