Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Zgadzam się z tym, co napisał Foster, ale w jednym mam inne zdanie, podobnie, jak Minh. Przez lata, podobnie jak wszyscy byłem zdania, że potrzeba nam kogoś kreatywnego na CMie. Teraz jednak doszedłem do innego wniosku, w tej strefie w zupełności wystarczą nam ludzie o charakterystyce Fellainiego, a jeśli ten Carvalho gra podobnie jak on, to ja na nim bym zamknął kwestię transferów do środka pola.

Skąd taka zmiana zdania? Ano, widząc nasz ostatni mecz i przyglądając się temu, jak grają choćby City, czy Chelsea widzimy, że wcale nie trzeba mieć mega kreatora na CMie. Można w tej strefie grać dwoma facetami, którzy ogarniają def i jedynie w stopniu dobrym grę do przodu, jeśli ma się przed nimi kreatywnych, nowocześnie grających zawodników. Na taki wariant zdecydowałbym się u nas. Bo w takie since fiction, jak Kroos, czy Veratti nie wierzę, a tak to ciężko znaleźć grajków o tej charakterystyce dostępnych na rynku.

Jednak, żeby tak podejść do tematu, to:
a) musimy się pozbyć Younga i Valencii
b) musimy kupić kogoś o charakterystyce Kagawy, Maty. Lingard raczej odejdzie, a i tak jest dla mnie zawodnikiem maksymalnie do takich klubów, jak Swansea, czy Aston Villa, a na Powella chyba za wcześnie. Aczkolwiek nie oglądałem go na zapleczu. Kogo kupić? W chwili obecnej nikt konkretny mi nie przychodzi do głowy, czarna dziura, ale na pewno sporo takich zawodników jest Wink

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
23-03-2014 18:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - RedLucas - 23-03-2014 18:50

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości