Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
El Polako Offline
Senior Member

Liczba postów: 467
Reputacja: 7
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Roo nie był, nie jest i nigdy nie będzie prawdziwą 10tką! Grał tam z konieczności i pewnie będzie dalej grał jak wróci do zdrowia Persil. Z tego co ja zaobserwowałem to gdy Fletcher wchodził na boisko to wyglądał dobrze, wprowadzał spokój do środka, był aktywny i szukał gry więc jak najbardziej zasługuje by częściej grać i być w drużynie na kolejny sezon. Nie wiem dlaczego chcesz sprzedać Buttnera? Przecież na zmiennika nadaje się idealnie a nawet mógłby zagrać na lewym skrzydle bo ciąg na bramkę ma. Jest to człowiek który nie narzeka na brak gry, a kokosów to raczej nie zarabia. Ja to bym widział to tak:
Sprzedać Janga i Valencie a jeśli Chicha też będzie chciał odejść no to nie robić mu problemów i też go sprzedać lub wymienić tak jak RvP.
Persil + kilkanaście baniek za Vidala
Chicha + kilkanaście baniek za Arda Turana- z AM najprawdopodobniej odejdzie Costa więc napastnik się im przyda
Wtedy środek wygląda tak:
Arda Turan - Fellaini - Vidal
Czyli środek mamy kozacki. Gundogan również byłby idealny ale nie wiadomo jak będzie z dyspozycją po tej kontuzji.
Do uzupełnienia luki po Jangu i Valenci nadaje się ktoś z dwójki Reus - Mertens z Napoli który jest szybki, silny jak na swoje warunki fizyczne, ma szybką nogę, dobry strzał z dystansu i nie boi się dryblingu w przeciwieństwie do Valenci co pokazał wczoraj w meczu z Bayernem, natomiast Reus ma to samo tylko chyba lubi bardziej grę kombinacyjną co byłoby idealne w połączeniu z Matą, Kagawą czy Welbzem jednak będzie ciężko o niego. Dobrą opcją byłby również Hulk ale pewnie będzie za drogi dla nas. Co do obrony to trzeba tam chyba najwięcej wzmocnień. Dla Rafiego równorzędnego partnera do walki o miejsce, jednego kozaka na już do środka obrony i do pary z Jonsem a w zapasie Chris i Evans tylko że oni często mają problemy z kontuzjami, więc jeszcze ktoś by się przydał w zapasie z ogromnym potencjałem. Natomiast na prawą stronę wyłożyć w końcu więcej kasy za Shaw'na żeby potem nie pluć sobie w brodę, że żałowaliśmy trochę więcej kasy jak młody będzie biegać w jakimś Realu czy City.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-04-2014 11:12 przez El Polako.)
02-04-2014 11:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - El Polako - 02-04-2014 11:07

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości