Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Silvan Offline
Judge-mental

Liczba postów: 1,029
Reputacja: 55
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Coraz więcej wskazuje, że United jest blisko dopięcia transferu W. Carvahlo ze Sportingu. Jakoś mnie ten chłopak nie jara szczególnie. Wielu było takich grajków, którzy podbijali ligę portugalską w swoim pierwszym sezonie poważnej gry w piłkę, a potem jakoś nie spełniali potencjału. Chłopak ma 21 lat, dopiero wdarł się do pierwszego składu Sportingu, a już ma metkę +30 melonów funtów(!) i nazywany jest 2gim Yayą Toure. Trochę za dużo w tym sensacji dziennikarskich i "dobrej" pracy agentów. Jednak w sytuacji United i wobec faktu, że mundial prawie za pasem trzeba mocno przepłacać za zawodników i mieć nadzieję, że to strzał w 10tkę. Generalnie nie mam obiekcji, że United intensywnie pracuje nad tym transferem, bo Kroos nigdy nie był dla mnie realną opcją, a ten chłopak perspektywicznie może się jeszcze rozwinąć. Zdziwię się jednak, jeśli będzie on z miejsca robił różnicę w United, a chyba o to właśnie chodzi. Na plus fakt, że mimo ogromnej sumy transferu, klub trochę przyoszczędzi na jego tygodniówce i może dlatego Moyes i Ed są skłonni sprostać wymganiom finansowym Sportingu. Poza tym 2ga linia jest obecnie tak żałosna, że nawet jakby zawodnik potrzebował trochę czasu by się zadomowić, to i tak ma dużą szansę na grę i może odciążyłby podstarzałego Carricka.

"And UNSTOPPABLE SHOT from PAUL SCHOLES !"
16-04-2014 08:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Silvan - 16-04-2014 08:43

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości