Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Silvan Offline
Judge-mental

Liczba postów: 1,029
Reputacja: 55
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Ja za to nie jestem o transfery spokojny wcale i mam obawy, że znowu coś pójdzie nie tak. Ed Woodward w chwili obecnej najbardziej kojarzy mi się z jednym z najbardziej nieudolnych okienek transferowych w ostatnich 10-20 latach, cały piłkarski świat cisną z tego bekę. Jestem zdania, że w transferze Maty mocno maczał palce Gill, a może i sam Ferguson, który jak wiadomo ma ogromny szacunek u Mourinho, więc bardzo możliwe, że Edek dostał Hiszpana jak na tacy. W ogóle duet Moyes + Woodward do spółki zafundowali nam koszmarny sezon i brak choćby LM w kolejnym. Z bólem, ale jakoś przeszedłem z tym do porządku dziennego co nie znaczy, że prędko im to zapomnę, szczególnie jeśli scouserzy, którym nie udało się nawet urwać JAKICHKOLWIEK punktów zdobędą mistrzostwo. To okienko obaj panowie mają kurwa obowiązek przeprowadzić jak wirtuozi swojego fachu, wzmacniając skład 3-4 zawodnikami, którzy będą stanowili o sile zespołu na lata i powrocie do LM. Nic innego nie będzie wystarczające. Przyznaje jednak, że Carvhallo i Shaw to dobry początek, zakładając że coś w ogóle z tego wyjdzie.

"And UNSTOPPABLE SHOT from PAUL SCHOLES !"
17-04-2014 13:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Silvan - 17-04-2014 13:13

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości