Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
20 mln za zawodnika, który w ostatnim czasie jest w absolutnym topie stoperów jest kwotą śmieszną. Miranda ma przed sobą jeszcze 3-4 lata gry na wysokim poziomie (wszystko zależy od tego jak się prowadzi). Jest to stoper doświadczony, który z niejednego pieca jadł chleb. Jeśli do nas trafi, wniesie odpowiednie doświadczenie, którego po odejściu Rio i Vidica brak.

Co do Shawa, to ja jestem pozytywnie nastawiony do tego transferu. Chłopak w wieku 18 lat, ma za sobą dwa pełne sezony w Premier League, w których radził sobie z najlepszymi zawodnikami tej ligi. Mając koło siebie Pata, Luke wyrośnie na wielkiego zawodnika. Oczywiście wykładając tak dużą kwotę trochę ryzykujemy, jednak zaryzykowaliśmy w przypadku Rio czy Rooney'a i jak widać się opłacało. Wierzę, że teraz będzie podobnie.

Coentrao w chwili obecnej jest nie do wyjęcia. W końcówce sezonu wygryzł Marcelo i teraz Real z całą pewnością go nie sprzeda. Można żałować, że to wypożyczenie z opcją pierwokupu nie doszło do skutku. Z kolei Moreno jest słaby w defensywie.

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-06-2014 23:11 przez Foster.)
23-06-2014 23:09
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Foster - 23-06-2014 23:09

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 50 gości