Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów?
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
RE: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów?
Dla mnie sprawa Kagawy i Groszka jest niemal identyczna. Jeśli tylko obaj chcą być rezerwowymi to grzech ich wyganiać. Jednak jeśli chcą odejść, to niestety trzeba im to umożliwić. Obu bardzo lubię i cenię i dlatego sądzę, że nie można im dłużej niszczyć kariery.

W ogóle LVG wypowiedział się, że po powrocie do Manchesteru będą decyzję apropos ludzi, którzy byli na tournee. Komu Waszym zdaniem podziękuje Holender? IMO pewniakiem jest niestety Nani. Mam sentyment do gościa, ale nie ma dla niego miejsca w tym ustawieniu. Widać było, że LVG też sobie to uświadomił, bo jak z początku tournee jeszcze Portugalczyk grywał, tak teraz już szans nie dostaje. Z zespołem nie zostanie też raczej Zaha, tylko tu pewnie będzie wypożyczenie.

Anderson jest tak słaby, że nawet na tournee nie pojechał i oby ktoś go wziął. Btw. czytałem dziś jakąś plotkę, że podobno Andi został w Manchesterze, żeby zrzucić 15 kg Big Grin

Young się chyba wybronił, Keane pójdzie pewnie na wypożyczenie. Ciekawy jestem co z BLackettem. To pewnie będzie zależne od tego, jak nam pójdzie szukanie nowego środkowego obrońcy. No i chyba tyle, zobaczymy, czy LVG widzi to podobnie, jak ja Wink

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
04-08-2014 20:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - RedLucas - 04-08-2014 20:41

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 72 gości