Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
tomalq Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 40
Reputacja: 6
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Nie wiem dlaczego mamy jeszcze wzmacniać defensywę. Ile razy Swensea oddała celnych strzałów na bramkę? Chcecie aby MU grało jak Chelsea w poprzednim sezonie? Autobus na swojej połowie i kontry? Nie chcę takiego MU.
Wychodzę z założenia, że przeciwnik gra na tyle na ile mu się pozwala. Zauważcie jak nasz zespół sie gubi przy ostrym pressingu przeciwnika. Dziś dobry zespół to taki który broni i atakuje całym zespołem.
Mamy dobry zespół, trzeba im tylko w głowach poprzestawiać. A jeżeli już zakupy to TYLKO jakiegoś wariata ofensywnego, nieszablobowego, szybkiego i dobrze rozprowadzajacego piłki. Obronę mamy młodą ale bardzo perspektywiczną (już dziś uważam Jonesa za jednego z najlepszych obrońców na świecie). A w ataku .... bieda. Dany - przereklamowany, wystarczy, że obrońcy go trochę poturbują i nie ma go do końca meczu, V Persi - super ale szklany, Rooney - no nie wiem, niby jest, niby walczy, coś tam strzeli ale nie raz po prostu go nie widać a jak widać to sam nie wie co z tą piłką zrobić, Januzaj - to nie jest jeszcze gracz, który potrafi pociągnąć za sobą zespół.
20-08-2014 22:02
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - tomalq - 20-08-2014 22:02

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości