Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Under Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,138
Reputacja: 31
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Cytat:Mata to gwiazda ligi, zawodnik który ciągnął grę Chelsea przed przyjściem Jose. U nas pierwsze pół sezonu miał dobre, mimo że wcześniej przez pół roku siedział na ławce. Czy Eriksen ma większych potencjał? Na chwilę obecną Duńczyk nie pokazał z aż tak dobrej strony by w ogóle podejmować dyskusje na ten temat. Zresztą kolejny raz pojawia się u Ciebie sytuacja, w której na siłę umniejszasz umiejętności naszych zawodników, jednocześnie gloryfikując zawodnika z innej drużyny.
Lepszy od Herrery? Dajmy Anderowi najpierw pograć i pokazać na co go stać, a potem porównujmy go z innymi zawodnika, dobrze? Poza tym, to że Eriksen od biedy potrafi zagrać jako "8" nic nie zmienia. Od biedy to O'Shea mógł grać bramkarza. Anders u nas będzie środkowym pomocnikiem, a Duńczyk to ofensywny pomocnik, więc ciężko porównywać zawodników grających na dwóch różnych pozycjach, mających zupełnie różne zadania taktyczne.

Primo, odkąd tylko Kagawa trafił na Old Trafford krytykowałem ten transfer(i niespodzianka, miałem rację). Dalej, nie wiem skąd wzięło Ci się dobre pół roku Maty u nas, bo dla mnie on gra na poziomie nieco wyższym od Januzaja a to trochę mało jak na 40 baniek.

Nie twierdzę, że Eriksen powinien był koniecznie trafić do United. Ale martwi mnie absolutny brak długofalowej polityki transferowej w United. Wszystko na pałę, bez myśli przewodniej i efektem jest to, że wydaje się 30mln na jakiegoś Shawa, albo dwukrotnie przepłaca za Matę czy Di Marię.

FREE SAMCRO

#VanGaalOUT
#MoyesOut już nieaktualne, ale zostanie tu na zawsze
31-08-2014 15:48
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Under - 31-08-2014 15:48

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości