Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów?
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
RE: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów?
Undermine napisał(a):Uwielbiam jak Michał nagina rzeczywistość.Jestem pewien, że zły Samcro jedzie Cleva tylko dlatego, że jest wychowankiem. Co Ty masz w głowie...
Jakbyś trochę poczytał forum i czata, to byś zauważył, że samcro niejednokrotnie krytykował wychowanków (Welbeck, Cleverley), często mocno przesadzając.

samcro napisał(a):Zamiencie toma na roo a Michał zmieni posta o 180 stopni . Bronić toma w tej sytuacji to naprawdę trzeba sie mocno jakiejś propagandy naczytac . Ma jaja bo chce zarabiać 2 razy więcej niż zarabia a 6 razy więcej niż jest wart. Otóż tom to slabiak bez ambicji i w dodatku przekonany o swojej wielkości, nie wiem na jakiej podstawie myśli ze jest dobrym piłkarzem
Doprawdy nie rozumiem co jest złego w bronieniu wychowanka, dla którego United to marzenie? To, że jest za słaby na ten klub to inna bajka. Robienie z niego zawodnika kalekę jest mocno niesprawiedliwie. Gdyby był taki fatalny, to nikt z początku nie wiązałby z nim ogromnych nadziei po jego bardzo dobrym starcie w United. Zniszczyły go kontuzje i presja. W takim Evertonie będzie solidnym grajkiem. Bez ambicji? Gdyby był bez ambicji nie odchodziłby teraz z United, tylko siedział do końca kontraktu na ławce.

To, że dla niektórych nie ma znaczenia czy wychowanek czy zawodnik kupiony to tylko wybór danej osoby. Jednak zupełnie nie rozumiem pretensji, że ktoś ma więcej cierpliwości dla swojego zawodnika, niż do zawodnika który dwukrotnie wypiął się na klub i szantażem wynegocjował nowy kontrakt.

michal85 napisał(a):A skąd info, że nie jest zainteresowany? Wiele źródeł donosi, że jest zainteresowany.
Cóż, wcześniej media informowały, że Everton nie ma pieniędzy na transfer Toma. W takim wypadku nie dziwię się, że Anglik odrzucił ofertę AV i woli przejść do lepszego Evertonu i do trenera który go zna i potrafi z niego wycisnąć to co najlepsze. Pytanie, tylko czy Cleverley jeszcze ma coś dobrego w sobie. Ja mu życzę żeby się odbudował.

P.S. Widzę, że wcześniejsze błędne doniesienia doprowadziły mnie wygłoszenia złej opinii na temat Cleverley'a z której się wycofuję.

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
01-09-2014 20:17
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - Foster - 01-09-2014 20:17

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 68 gości